Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Ιουνίου 2021  

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), διοργανώνει στις 5 και 6 Ιουνίου 2021 το 5ο Συνέδριο Φαρμακευτικής  Φροντίδας, με ανάθεση της διοργάνωσης στη ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και στο PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συνέδριο, προσαρμοζόμενο στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγωτης COVID-19, θα διεξαχθεί μόνο  διαδικτυακά, έτσι ώστε ο κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει με ασφάλεια από όπου  και αν βρίσκεται. 

Το 5ο Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου και  αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση επιστημονικής ενημέρωσης πανελλαδικά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή. 

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν διακεκριμένα πρόσωπα της Φαρμακευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ, της Φαρμακευτικής  Βιομηχανίας, καθώς και εκπρόσωποι Θεσμικών Φορέων της Υγείας. 

Με 17 ομιλίες υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος και ένα στρογγυλό τραπέζι, που θα αναλάβουν να  παρουσιάσουν 25 διακεκριμένοι ομιλητές, το Συνέδριο περιλαμβάνει 4 Θεματικές Ενότητες: 

  • COVID-19 και Φαρμακείο Κοινότητας 
  • Υπηρεσίες Φαρμακευτικής Φροντίδας στο Φαρμακείο 
  • Πρόληψη και Συμβουλή Υγείας 
  • Προκλήσεις για το φαρμακείο στο μέλλον 

Με τη λήξη του Συνεδρίου, οι ομιλίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Συνεδρίου, για μόνιμη ON DEMAND πρόσβαση. Δείτε Εδώ το Πρόγραμμα Ομιλιών

Αξίζει να είστε όλοι εδώ! 

Με την Έγκριση του: Με τη Θετική Αξιολόγηση του: ΣFEE, ΕΟΦ

ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ – Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 272Β – 173 43 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – T. 210 984 3274 – info@Charami-SA.gr 

www.Charami-SA.grwww.PharmaManage.grwww.y-o.grwww.MedicalManage.gr 

www.eLearning-PharmaManage.gr www.GreekShares.comwww.Paradosi-Tora.gr