Η GPSF είναι πλέον επίσημα Ordinary Member της EPSA!
Στο 60th EPSA General Assembly που πραγματοποιήθηκε εχθές, στις 30/10, η GPSF έθεσε υποψηφιότητα για να γίνει Ordinary Member της EPSA από Associate. Μετά από την εκπροσώπηση της ομάδας από τη Μαβίνα Τσατσαλίδη και Γιώργο Μεταξώτη, και πραγματοποίηση ψηφοφορίας από τα Ordinary Members της EPSA, η GPSF αναδείχθηκε ομόφωνα Ordinary Member της EPSA!
To γεγονός αυτό, αποτελεί από τις σημαντικότερες στιγμές στην GPSF αλλά και σπουδαίο επίτευγμα για τους φοιτητές Φαρμακευτικής που είναι μέλη μας!
Πλέον, η GPSF θα έχει δικαίωμα να συναποφασίζει με τα άλλα Members Associations της EPSA, καθώς θα μπορεί να ψηφίζει σε θέματα της EPSA, ενώ παράλληλα, η παρουσία μας ως ομάδα γίνεται ισχυρότερη και οι σχέσεις μας συσφίγγονται περισσότερο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που δείξατε στην ομάδα καθώς πέρσι μας αναδείξατε σε Members Of The Year στην EPSA (2019-2020).
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά, όλα τα προηγούμενα Δ.Σ. για την τεράστια συνεισφορά τους στο εγχείρημα αυτό και την προετοιμασία που κάνατε για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή!