Ο Κωνσταντίνος Κακονίκος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Τελείωσε τη Φαρμακευτική Σχολή ΕΚΠΑ και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακά στον τομέα Φαρμακογνωσίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο.
Εργάστηκε σε Φαρμακευτική εταιρεία και στην συνέχεια το 2002, λειτούργησε κοινοτικό Φαρμακείο. Μέχρι σήμερα λειτουργεί ακόμη το Φαρμακείο αυτό. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Ντούλου και έχουν 2 παιδιά. Έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες για θέματα του επαγγέλματος σε πληθώρα ακροατηρίων φαρμακοποιών και φοιτητών. Το 2020 εκλέχθηκα στον ΦΣΑ εκλέκτορας για τον ΠΦΣ.
Ο Ηλίας Κατσόγιαννης, είναι απόφοιτος ΕΚΠΑ τμήματος Φαρμακευτικής, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΕΟΦ (Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών ), μέλος της επιτροπής ΙΔΕΕΑΦ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ) για τα γαληνικά σκευάσματα.
Το 2014 ολοκλήρωσε μετεκπαίδευση στην Κλινική διαιτολογία (ΕΚΠΑ). Το 2018 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ”Εκτίμηση και αντιεμτώπιση επαγγελματικού , περιβαλλοντικού και φαρμακευτικού κινδύνου ” στην Ιατρική σχολή Αθηνών .Σε λίγες μέρες ξεκινά την φοίτηση του στο διατμηματικό μεταπτυχιακό ”Νανοιατρική ” του ΕΚΠΑ.
Ο Βασίλης Μπιρλιράκης, έχει πτυχίο Φαρμακευτικής από το ΑΠΘ καθώς επίσης, MSc στην Φαρμακευτική Φροντίδα & Φαρμακοθεραπεία, ΜΔΕ στα Εμβόλια & τους Εμβολιασμούς και MBA με ειδίκευση στις Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις. Από το 2007 ζει και εργάζεται στον Βόλο ως υπεύθυνος πρωτοβάθμιου φαρμακείου (φαρμακείο κοινότητας). Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του είναι η ανάπτυξη υπηρεσιών στο φαρμακείο και αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα.