Η Greek Pharmaceutical Students’ Federation-GPSF, γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα των Φαρμακοποιών λίγο διαφορετικά..με το άνοιγμα των εγγραφών για μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στο χώρο του φαρμάκου, σε μια προσπάθειά της να αναδείξει τη μαγεία του επαγγέλματος των φαρμακοποιών.

Και η μαγεία έγκειται στη διεπιστημονικότητα που διέπει το επάγγελμά μας, αφού για να μετατραπεί μια ακατέργαστη πρώτη ύλη σε ένα αποτελεσματικό, σωτήριο φάρμακο, απαιτούνται γνώσεις βιολογίας, χημείας, ιατρικής και τεχνολογίας!

Και αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε μέσα από το Career Month, να αναδείξουμε δηλαδή τη δυνατότητα που μας δίνεται να απασχοληθούμε με το πέρας των σπουδών μας σε διαφορετικούς τομείς και σε θέσεις που ακολουθούν την πορεία ανάπτυξης και διάθεσης των φαρμάκων, από τoν ερευνητικό πάγκο..στον πάγκο του φαρμακείου! Ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια θέση, να έχετε υπόψιν ότι κάποιες ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν, και θα αναρτηθούν στο κανάλι μας στο youtube. Καλή τύχη!

Για την εγγραφή σας συμπληρώστε εδώ.