🔹Για 9η χρόνια πραγματοποιήθηκε το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Παρασκευή 29/3 έως την Κυριακή 31/3. Η GPSF έχει την τιμή τα τρία τελευταία χρόνια να είναι υποστηρικτής αυτού του καινοτόμου συνεδρίου!

🔹Όπως κάθε χρόνο, στον χώρο της έκθεσης υπήρχε περίπτερο της ομάδας μας με στόχο να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τις δράσεις μας και τους σκοπούς μας.

📍Θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κύριο Καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλο, τον κύριο Δημήτρη Σκούρτα (Dimitris Skourtas), όλη την οργανωτική ομάδα του συνεδρίου καθώς και τους ακούραστους και πάντα πρόθυμους εθελοντές! Χάρη σε αυτούς όλοι είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε συμβουλές για την επαγγελματικής μας καριέρα, να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στον φαρμακευτικό αλλά και σε άλλους κλάδους – πυλώνες της οικονομίας και να μιλήσουμε τόσο με σημαντικά στελέχη εταιριών όσο και να γνωρίσουμε άλλους φοιτητές!

📍Συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση!

🔹Όσοι δεν είχατε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε φέτος, ακολουθείστε το Πανόραμα στο Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε άμεσα.

Ανυπομονούμε για το 10ο Πανόραμα Επειχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας!!!