? Επαγγελματικές Προοπτικές – Φαρμακείο ?

Ηλίας Κατσόγιαννης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 και αποφοίτησα από την Φαρμακευτική Αθηνών το 2000 . 
Ανέλαβα σχεδόν αμέσως το φαρμακείο του πατέρα μου Παναγίωτη Κατσόγιαννη στο κατώφλι της ψηφιακής εποχής . 

Αναζήτησα από νωρίς τρόπους να αξιοποιήσω και να εμπλουτίσω την οικογενειακή μας παράδοση στην εργαστηριακή πρακτική .

Είχα την τύχη στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου να βρεθώ δίπλα σε αξιόλογους συναδέρφους όπως ο κύριος Γιάννης Ευσταθείου και ο κύριος Παύλος Τζιβανίδης που με δίδαξαν τα ” μυστικά ” του εργαστηρίου, ειδικά των εναλλακτικών θεραπευτικών συστημάτων.

Αφιέρωσα σχεδόν όλο μου τον χρόνο και την ενέργεια στο να βελτιώσω τις γνώσεις μου στο κομμάτι της εργαστηριακής πρακτικής αναζητώντας ταυτόχρονα τρόπους εφαρμογής όσων αρχικά μου φαίνονταν ”ανεφάρμοστα”.

Στην πορεία αυτή κλήθηκα συχνά από συναδέρφους μου να τους μεταφέρω την εμπειρία μου από αυτή την διαδρομή, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα Φαρμακευτικών συλλόγων και τμημάτων φαρμακευτικών σχολών.

Από το 2014 είμαι εξωτερικός συνεργάτης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου σε θέματα που σχετίζονται με την εργαστηριακή πρακτική. Το 2017 ξεκίνησα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιατρική σχολή Αθηνών με τίτλο ”Εκτίμηση και διαχείριση Επαγγελματικού , Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού κινδύνου ” το οποίο και ευελπιστώ να ολοκληρώσω μέσα στο 2018.

 20-21 Οκτωβρίου
Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα

https://www.linkedin.com/company/gpsfofficial/