Στις 17-19 Μαρτίου του 2017 διοργανώνεται το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» στο Μέγαρο Μουσικής για 7η χρονιά.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ελλάδα για θέματα επιχειρηματικότητας και απασχόληση των νέων με τη συμμετοχή 190 εισηγητών σε 50 συζητήσεις και workshop.

Σε αυτό το μεγάλο event που διοργανώνεται έρχεται η ομάδα μας να αποτελέσει ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι του Πανοράματος.

Υπάρχουν σημαντικές δράσεις που αφορούν τους φοιτητές και αποφοίτους Φαρμακευτικών, Ιατρικών Σχολών, Σχολών Βιολογίας κτλ.

Η πιο σημαντική είναι η συμμετοχή στα «Business Day», δηλαδή εκπαιδευτικές επισκέψεις σε 38 μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Απρίλιο – Ιούλιο 2017.

Πολλές εταιρείες απευθύνονται σε εσάς όπως η Demo, η Pharmathen και ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων που συγκεντρώνονται στο Business Day του ΣΦΕΕ.

Επίσης, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πάνελ στο Πανόραμα όπως το “<<Εξελίξεις στον Φαρμακευτικό κλάδο: τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση>> , <<Έρευνα και καινοτομία από την ελληνική φύση στη διεθνή αγορά>>